top of page
Zoeken
  • Stefaan Poffyn

c-clima en Jort Willems slaan de handen in elkaar

Bijgewerkt op: 9 jan. 2023


Wanneer je kwaliteit wil blijven bieden moet je met kwalitatief materiaal werken alsook met kwalitatieve partijen samenwerken.


Dat is dan ook de absolute reden waarom deze 2 KMO's uit Evergem de handen in elkaar slaan.


"Dankzij de samenwerking zullen we niet alleen stabiele werkgevers zijn maar ook groeikansen mogelijk maken in het bedrijf. We zullen opleidingen aanbieden aan nieuwe en bestaande medewerkers, hen helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden, hun vakkunde en vakkennis verhogen,... . Deze zaken zijn erg belangrijk in een voortdurend ontwikkelende sector van technieken, digitaliseren en energiebeheer.", aldus Jort Willems, bestuurder c-clima-willems BV.


Dankzij de samenwerking is er ruimte voor extra mensen, extra techniekers maar ook ruimte voor bestaande medewerkers om te groeien. Jort Willems

Cédric Plaetinck, bestuurder c-clima-willems BV, haalt bovendien aan dat deze samenwerking de klant nog meer zal ontzorgen. "Dankzij het grotere team, de ervaring, de vakkennis die we centraliseren,... zullen we nog meer kunnen inzetten op kwaliteit, maatwerk en ontzorgen van de klant. Technieken verdienen voldoende aandacht, zorg, preventie en onderhoud zodat je er duurzaam van kan genieten."


c-clima-willems heeft het doel om woningen, gebouwen, kantoren,... te koelen, verwarmen en ventileren met respect voor duurzaamheid, kwaliteit en energiebeheer.


Nodig ons uit om over uw technieken en installaties te praten zodat we je kunnen adviseren maar ook helpen aan de juiste duurzame technieken.


Wat verandert dit voor jou als klant van c-clima en/of Jort Willems? Voor jou als klant verandert er niets, alleen meer service!577 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page