top of page
Zoeken
  • Stefaan Poffyn

Investeer vandaag nog in een warmtepompboiler.

Dankzij een mooie premie van de Vlaamse overheid hoef je niet meer te twijfelen. Een warmtepompboiler is een uitstekende keuze voor je sanitair warm water. En er is vandaag een mooie actie, geldig tot 14/2/2024

De voordelen van een warmtepompboiler.


Energie-efficiëntie: 


Warmtepompboilers halen warmte uit de omgevingslucht, water of grond en gebruiken deze om water te verwarmen. Omdat ze geen directe verwarmingselementen gebruiken, zoals elektrische weerstanden, zijn ze over het algemeen veel energiezuiniger dan traditionele elektrische boilers.


Lagere energiekosten:


Doordat warmtepompboilers efficiënter werken, kunnen ze leiden tot lagere energiekosten in vergelijking met conventionele elektrische boilers. Dit kan vooral merkbaar zijn in gebieden met koude winters, waar traditionele elektrische verwarmingssystemen meer energie verbruiken.


Milieuvriendelijk: 


Omdat warmtepompboilers gebruikmaken van natuurlijke warmtebronnen, zoals de buitenlucht of de grond, verminderen ze de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Dit resulteert in lagere broeikasgasemissies en een verminderde ecologische impact in vergelijking met traditionele boilers.


Koelingsmogelijkheden: 


Sommige warmtepompboilers kunnen ook worden gebruikt voor koeling in de zomer. Ze kunnen warmte uit de binnenruimte onttrekken en afvoeren naar de buitenlucht, waardoor ze dienen als een soort omgekeerde airconditioning.


Financiële voordelen: 


In Vlaanderen heb je een mooie premie voor een warmtepompboiler. Dit kan de initiële kosten helpen verminderen en de terugverdientijd verkorten.

Langere levensduur: 


Over het algemeen hebben warmtepompboilers een langere levensduur in vergelijking met conventionele boilers. Ze hebben minder slijtage omdat ze geen directe verwarmingselementen hebben die na verloop van tijd kunnen verslijten.


Vraag vandaag nog jouw offerte aan en geef volgende code door: CW CLIMA WPB24 en geniet van deze actie.177 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page